SEFAB hälsar alla sina anställda, kunder och leverantörer välkomna tillbaka efter en solig sommar. Nu ser vi fram emot en fartfylld höst med spännande samarbeten.

– Jag hoppas alla har haft en lugn och återhämtande semester. Våra projekt fortsätter att löpa på tack vare våra duktiga medarbetare, installatörer och underentreprenörer på alla våra projekt. Ett av våra projekt som många frekvent passerar är Yllefabriken 2. Där händer det mycket varje dag, exempelvis har kranen kommit på plats. Man märker ett fantastiskt engagemang från hela staden och det känns att vi är med och bygger framtid för Norrköping, säger SEFABs VD Ronny Johansson

– Det är ett väldigt inspirerade projekt att jobba med, många som passerar hör av sig och frågar om status. Bygget har löpt på under sommaren. Efter semestrarna har kranen monterats och montaget av huset har påbörjats. Det pågår installationer samt gjutning av bjälklaget. Idag kan vi se två av 17 våningar på plats. Kommande tid kommer ni se att det händer mycket på höjden, säger Niklas Holmér som är platschef för Yllefabriken 2.

Se bilder från senaste uppdateringarna på Yllefabriken 2 ovan, sista bilden visar vår första uppdatering från projektet.

För er som inte kan se bygget på plats, kan alltid följa oss via vår webkamera via länken https://cam.sefabbygg.se/yllefabriken/