Det har blivit dags för den femte delen av ”Lär känna SEFABs laguppställning”. Idag möter vi entreprenadingenjören Anna Witthammar som kom till SEFAB i början av 2021. Att arbeta med en bred roll som formas olika beroende på vilket projekt man jobbar med beskriver Anna som väldigt motiverande. Hon lyfter vikten av att få hjälpa och lyfta sina kollegor flera gånger under intervjun.

VAD TYCKER DU ÄR DET VIKTIGASTE I DIN ROLL?

Det är att vara en stöttepelare för platschef och arbetschef, att hjälpa dem med det de behöver hjälp med för att underlätta i projekten. Platscheferna har ju en väldigt bred roll, vilket också innebär att min roll är väldigt bred beroende på vem man jobbar nära. Det är också det som jag tycker är roligast med mitt jobb, det är ständigt nya saker som jag får utmanas med. Jag drivs väldigt mycket av att vara med och hjälpa mina kollegor för att nå bästa möjliga resultat tillsammans.

Vilken roll jag än har så är det viktigt för mig att alltid framföra positiv feedback när jag ser någon göra något bra. Det är något som rollen som mamma har lärt mig vikten av som jag tagit med mig in i arbetslivet.

DU HAR VARIT PÅ SEFAB I SNART ETT ÅR, VARFÖR BLEV DET JUST SEFAB?

Att det var just SEFAB jag ville börja jobba hos berodde på att jag hörde från folk som jobbar här att de är väldigt nöjda och att man värnar om sina anställda. Jag hade en tidigare kollega som skulle börja hos SEFAB och jag hade hört väldigt gott om företaget. Det gjorde att jag med hjälp av mitt nätverk fick kontakt med SEFAB och fick chansen att ta mig an rollen i januari i år. På den vägen var det.

Det har varit ett roligt år och jag har känt mig väldigt välkommen. Vilket projekt jag än kommer till tas jag emot med öppna armar. Jag känner att jag är med och bidrar.

VAD BETYDER ”SEFAB BYGGER FRAMTID” FÖR DIG?

Att vi bygger för människorna som ska bo i eller nyttja byggnaden som vi uppför.

Tack Anna för en inblick i din vardag hos SEFAB!