• Inläggskategori:Nyheter / SEFAB

Fantastiska torsdag och fantastiska nyheter! Nu blir vår ISO-familj större och SEFAB är numera ISO-certifierade även inom kvalitet och arbetsmiljö. Det innebär att vi är certifierade inom kvalitet, miljö, partnering och arbetsmiljö.

Sedan 2014 har SEFAB satsat på att jobba med projektnöjdhet som ledningsmodell, en spännande resa som hela tiden baserats på att arbeta enligt ISO-standarder. Genom projektnöjdhet vill SEFAB att alla ska känna att de tillför och att det är något vi dagligen jobbar aktivt med. Nu var organisationen mogen att ta nästa steg, nämligen ISO-certifiering.

– Jag känner mig väldigt stolt över mina kollegor och att vi är där vi är idag. Som KMA-chef har min huvudsakliga uppgift genom åren varit att driva utvecklingen inom området och för mig är certifieringen en bekräftelse på att det vi gör ger resultat, säger SEFABs KMA-chef Anestis Nikolaidis

Anestis beskriver 2021 som ett positivt och händelserikt år inom området. Det har redan från start varit målsättningen att arbeta inom ISO och numera är SEFAB även certifierade.

– Allt började med ett blankt papper och sedan har vi fyllt på med mål och strategier för arbetet. Vi kommer fortsätta vår utveckling och det händer mycket spännande saker på SEFAB. Håll utkik för fler nyheter inom kort, säger Anestis.

– Det är ett stort steg och kvalitetsstämpel som alla våra medarbetare ska ha ett stort tack för – de gör dagligen ett fantastiskt jobb och utan dem hade det inte varit möjligt. Det här är bara början. Nu fortsätter SEFAB sin resa framåt och bygger framtid!