• Inläggskategori:Nyheter / Projekt

I slutet av juni tog vi första spadtaget på Renalls nya anläggning i Händelö och sedan dess har arbetet varit i full gång. Nu kan ni följa projektet genom vår webkamera här.

I detta reportage träffar vi Patrik och Christer, platschefer hos SEFAB som berättar senaste nytt om projektet.

– Projektet är en nyproduktion med delad entreprenad. I somras började vi med schaktarbetet och har sedan dess gjort i ordning bäddar och slutfört pålning. Sedan cirka sex veckor tillbaka har vi jobbat med grunden för det första huset, vilket just nu är högsta fokus på att fortsätta komma framåt med, säger Christer Rosander.

Christer beskriver att arbetet hittills har flutit på bra och lyfter även den goda kontakten med Renall som beställare. Framöver kommer Patrik Steen vara platschef för Remmaren och styra projektet vidare, som beräknas vara klart i november 2022.

– Det känns bra och inspirerande att ta sig an projektet. All vår personal på plats är jätteduktiga och kämpar på bra, är proaktiva och vill framåt! Vi har även Ulf som arbetsledare för projektet, vilket känns väldigt tryggt och bra, säger Patrik.

Renall är sedan tidigare en god samarbetspartner och vi på SEFAB är väldigt stolta över att få ta oss an uppdraget för deras nya anläggning. Ronny Fyhr, VD på Renall lyfter samarbetet.

– Vi på Renall är oerhört glada över att det var SEFAB som vann upphandlingen som vi gjorde inför detta byggprojekt. Vi har ju de flesta lokala byggföretagen som kunder och var väldigt måna om att under ledning av byggprojektledaren Göran Linder från JIHAB göra en korrekt upphandling där alla som ville skulle få chansen. Samarbetet fungerar väldigt bra och vi ser fram emot nya lokaler säger Ronny Fyhr, VD, Renall AB.

Fortsätt följa byggnationen här.