• Inläggskategori:Nyheter / Projekt

Vilken förvandling! Det har gått nästan ett år sedan vår senaste uppdatering från Bussverkstaden som byggs på uppdrag av Norrköpings Spårvägar genom Norrevo Fastigheter. Svep i bildflödet för att se hur det såg ut i oktober 2020 jämfört med idag.

– Vi är inne i sluttampen av projektet som har slutbesiktning i december. Närmast väntar bland annat mattläggning samt parti- och dörrmontage. Projektet har präglats av väldigt bra stämning och vi upplever ett mycket bra samarbete med engagerade beställare och sidoentreprenörer, säger SEFABs arbetschef Henrik Söderman.

– Jag har varit med sedan start och kan bara instämma med Henrik, vi har en öppen och bra dialog med beställare samt sidoentreprenörer. Projektet har rullat på bra och personalen på bygget har jobbat hårt på alla plan! Redan nu kan man ana hur det kommer se ut när bygget är färdigt, men det ska som alltid bli spännande att se det slutliga resultatet, säger SEFABs arbetsledare Ulf Larsson.

Projektet är en delad entreprenad där SEFAB utför stomme och bygg. Nästa gång vi rapporterar från bussverkstaden är projektet färdigställt, håll utkik! Här kan du hitta våra tidigare uppdateringar från projektet:

Första tiden på Bussverkstaden – SEFAB (sefabbygg.se)

Nytt projekt: Bussverkstad – Norrköping – SEFAB (sefabbygg.se)