Under maj månad gjorde Anna sin första dag som inköpare på SEFAB. Med ursprung från Hudiksvall tog sig Anna till Norrköping för att studera flygtransport & logistik på LiU och tog examen 2017. Sedan dess har Anna jobbat som strategisk inköpare inom flygindustrin och har nu med glädje kunnat välkomnas till SEFAB.

– Jag kände mig redo för nästa steg och ville testa på en helt ny bransch och kom då in på SEFAB genom en annons jag hittade på LinkedIn. Jag kände inte till SEFAB sedan tidigare med hörde mig för med de jag känner i stan och inom branschen, vilket uteslutande gav mig goda ord. Det gjorde mig ännu mer nyfiken på företaget.

Anna beskriver sina första veckor som väldigt bra och har mötts av mycket positivitet.
– Jag känner mig verkligen välkomnad, en familjär känsla på något vis där alla hjälps åt och där det är högt i tak vilket jag trivs med.

Vad betyder ”SEFAB bygger framtid” för dig?
– Det första ordet som dyker upp hos mig är långsiktighet, både när det kommer till vårt samarbete med beställare men också i min roll som inköpare – att bygga långsiktiga och goda relationer med våra entreprenörer och leverantörer. Vi bygger för flera generationer framåt och man behöver ständigt ha i bakhuvudet att alla inköp ska grundas i konkurrenskraftiga priser, hålla god kvalitet och med hållbarhet i fokus.