• Inläggskategori:Nyheter

I slutet av januari välkomnade vi Gustav som platschef till SEFAB. Gustav har sina rötter i Borlänge men flyttade till Norrköping för att studera Byggnadsingenjör på Linköpings Universitet 2009 och blev sedan kvar i staden.

– Jag har jobbat inom byggbranschen i 10 år, både som arbetsledare och produktionschef. Till största del har jag jobbat med nyproduktion, mycket flerbostadshus, säger Gustav.

Gustav kom i kontakt med SEFAB genom kontakter inom företaget.
– Det var rätt i tiden och det kändes spännande att testa på något nytt. Jag har känt till SEFAB sedan tidigare och har flera vänner som jobbar här, berättar Gustav.

Som första projekt kommer Gustav ta sig an flerbostadshus med 72 lägenheter för trygghetsbostadsändamål i Oxelbergen som SEFAB bygger på uppdrag av Reliwe AB. Gustav berättar om första tiden på SEFAB:
– Första tiden har känts mycket bra. Jag känner att det är ett bra ”go” och trevligt folk med mycket framåtanda. Det är mycket fart i företaget och det tycker jag känns jättekul.

”SEFAB bygger framtid”, vad innebär det för dig Gustav?
– Jag tänker på det engagemang och det driv som finns inom företaget. Det fina välkomnandet och engagemanget jag mött från kollegorna under min första månad på Sefab är något jag tycker andas framtid och utveckling! Det märks att SEFAB verkligen vill bygga framtid på flera plan. Allt ifrån mindre lokalanpassningar, renoveringar, nyproduktion, långsiktiga ramavtal, nya stadsdelar och egenutvecklade projekt. Allt i en bra mix och alltid med kunden i fokus. Det är SEFABs sätt att bygga framtid enligt mig.  

Återigen, varmt välkommen till SEFAB, Gustav!