I slutet av februari gjorde Lucas sin första dag som platschef på SEFAB. Efter över sex år i branschen kände sig Lucas redo för nästa karriärmässiga steg när han kom i kontakt med ett par SEFAB-kollegor. Han beskriver SEFAB som ett företag som ”är Norrköping”.

– Jag har hört väldigt bra om SEFAB, dess medarbetare och alla spännande projekt. Jag skulle vilja beskriva SEFAB som lite av Norrköpings mittpunkt när det kommer till byggföretag. Vi har många roliga projekt i stan som är landmärken för Norrköping, säger Lucas.

Lucas kommer att ta sig an projektet Renen, närmare bestämt det spektakulära huset ”Frans och Matilda Bloms stiftelse”.

– Det är verkligen ett jättehäftigt projekt. Det är en byggnad som man tidigare bara åkt förbi på Norra Promenaden, men nu när man varit där på plats – det är verkligen en mäktig byggnad som kommer framhävas på bästa sätt! Mycket historia kring byggnaden och den ska få den platsen den förtjänar, berättar Lucas.

Hur skulle du sätta ord på ”SEFAB bygger framtid”?
– För mig innebär SEFAB bygger framtid att man strävar efter långsiktiga relationer genom bra samarbeten samt bra flyt i produktion. Bygger framtid innebär också för mig att SEFAB har ett tankesätt för att utveckla och förbättra Norrköping som stad genom spännande och utmanande projekt.

Återigen, varmt välkommen till SEFAB, Lucas!