• Inläggskategori:Projekt / SEFAB

Glada nyheter! På uppdrag av Slättö och Fastighetsbolaget Strömbrytaren kommer vi att utföra en lokalanpassning för padel.

– Vi kommer uppföra en padelanläggning som ska utmärka sig som något för alla. Utöver hallens många banor ska hallen präglas av ett välkomnande intryck man vill vistas i oavsett om du är där med din familj, kompisgäng eller jobbkollegor. Projektet startar omgående och vi är väldigt glada över att Slättö ger oss förtroende och chansen att ta oss an detta uppdrag, säger SEFABs kalkylansvarige Valdemar Hansson.

Norrköping PadelCenter berättar vidare:

– Att ha en lokal och solid partner i SEFAB som ansvarar för totalentreprenaden känns väldigt bra, deras kompetens och erfarenhet är värdefull för oss. Norrköping PadelCenter, NPC, kommer bli en helt unik anläggning som sticker ut på den svenska padelkartan och kvalitet i varje detalj är otroligt viktigt för oss.

– Med den nya padelanläggningen ser vi startskottet och början på en helt ny stadsdel som är under utveckling och som kommer att ta form under kommande år. Stadsdelen blir för Norrköping ett nytt historiskt avtryck. Vi är glada för att Norrköping PadelCenter, NPC, valt att vara aktör och en del i denna framtid, berättar Slättö.

Stort tack Fastighetsbolaget Strömbrytaren för förtroendet!