Vi kan stolt presentera ett nytt projekt i Södertälje. På uppdrag av det kommunala fastighetsbolaget Telge Bostäder kommer vi genom projektet Kv. Säteriet i huvudsak utföra stambyte på cirka 110 lägenheter som är fördelade på fyra bostadshus.

– Projektet avser stambyte, badrumsrenoveringar samt ett och annat kök. Det känns roligt att förnya hyresfastigheter där vi får möjligheten att vara med och förbättra någons hem. Vi har idag i gång ett annat projekt på uppdrag av Telge Bostäder och det känns därför extra kul att få förtroende för ett ytterligare projekt, säger Jan Borén som är platschef på SEFAB.

– Vi är mer än nöjda med samarbetet med SEFAB på Karlslundsgatan i Södertälje, så att vi fick SEFAB på stamrenoveringsprojektet i Ronna också är mer än utmärkt. Väldigt få besiktningsanmärkningar och ett bra bemötande av våra hyresgäster är 2 faktorer som är viktiga för oss samt att tidplanen håller. Ser fram emot starten av Ronna projektet nu i höst, säger Per Christiansson på Telge Bostäder.

Stort tack för förtroendet, Telge Bostäder!