Det är med glädje vi vill berätta om det nya projektet Ringgården! På uppdrag av Valdemarsviks Kommun görs en stor satsning genom en omfattande renovering och mindre tillbyggnad av ett äldreboende med bland annat även ett storkök för matlagning till både brukare på boendet och elever på kringliggande skolor. Utvändigt läggs stor vikt i planteringar och trevliga utemiljöer.

– Vi är glada över att vunnit ett stort ROT projekt i Valdemarsviks kommun och att kalkylen känns väl genomarbetad. Vid kontraktsmötet fick vi mycket gott intryck av de personer vi mötte från beställaren. Det är med stora förhoppningar om ett trevligt och bra projekt vi påbörjar projekteringen inom kort, säger SEFABs projektchef Mats Karlsson

Projektet beskriver kommunen själva som den största offentliga upphandling inom kategori Bygg som gjorts i Valdemarsvik kommun och ses som en stor satsning. Vi på SEFAB är väldigt glada över att fått möjligheten att ta oss an uppdraget!  Mikael Jonsson på Valdemarsviks Kommun:

– Valdemarsviks Kommun ser med stort intresse och engagemang fram mot att samarbeta med SEFAB. Efter de positiva möten med ansvariga från SEFAB som inlett projektet känns det tryggt att lämna över nycklarna till Ringgården.

Stort tack för förtroendet, Valdemarsviks Kommun!